
117-118-р анги
115-116-р анги
113-114-р анги
111-112-р анги
109-110-р анги
107-108-р анги
105-106-р анги
103-104-р анги
101-102-р анги
99-100-р анги
97-98-р анги
95-96-р анги
93-94-р анги
91-92-р анги
89-90-р анги
87-88-р анги
85-86-р анги
83-84-р анги
81-82-р анги
79-80-р анги
77-78-р анги
76-76-р анги
73-74-р анги
71-72-р анги
69-70-р анги
67-68-р анги
65-66-р анги
63-64-р анги
61-62-р анги
59-60-р анги
57-58-р анги
55-56-р анги
53-54-р анги
51-52-р анги
49-50-р анги
47-48-р анги
Method Heat oven to 180C/160C fan/gas 4. For the topping, beat the butter and sugar together until creamy. Spread over the base and a quarter of the way up the sides of a 20-21cm round cake tin. Arrange pineapple rings on top, then place cherries in the centres of the rings. Place the cake ingredients in a bowl along with 2 tbsp of the pineapple syrup and, using an electric whisk, beat to a soft consistency. Spoon into the tin on top of the pineapple and smooth it out so it’s level. Bake for 35 mins. Leave to stand for 5 mins, then turn out onto a plate. Serve warm with a scoop of ice cream.
Post a Comment